OVA OPCIJA ĆE SVE ODUŠEVITI! Čak i da svoj mobilni polomite, polijete vodom, bude ukraden - NEMA RAZLOGA DA BRINETE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 10:20

OVA OPCIJA ĆE SVE ODUŠEVITI! Čak i da svoj mobilni polomite, polijete vodom, bude ukraden - NEMA RAZLOGA DA BRINETE

Jednostavan način da se zaštitite od slučajnosti koje život donosi!

Svako od nas se, i to više puta, sigurno suočio sa strahom kada nam ispadne telefon ili slučajno prospemo nešto po njemu. Tada obično svi žurimo da pogledamo ima li oštećenja na uređaju od kog mnogi zavise.

Statistike u Srbiji su, po ovom pitanju, poražavajuće. Svaki drugi korisnik mobilnih telefona je imao neko mehaničko oštećenje, a svakoj petoj osobi je ukraden telefon. Prema najnovijim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istraživanjima, jedna od tri osobe polomi svoj telefon u prvoj godini upotrebe.

Kada su u pitanju popravke telefona, većina građana se obraća neovlašćenim serviserima. Glavni razlog za to je razlika u ceni popravke uređaja u odnosu na ovlašćene servise. Ipak, tada se javlja novi problem, jer se zbog toga gubi garancija proizvođača.

Dunav osiguranje i Mobilna Telefonija Srbije imaju jedinstveno rešenje za ovaj problem. Ukoliko se odlučite da mobilni telefon kupite u nekoj od mts poslovnica, uz izabranu postpejd tarifu, kod prodavca možete sklopiti ugovor o osiguranju svog uređaja. Ta polisa bi Vaš telefon štitila tokom perioda otplate, odnosno za 24 meseca.

Ugovorena polisa garantuje popravku telefona u ovlašćenom servisu u slučaju fizičkog oštećenja, ili nov uređaj u slučaju krađe i razbojništva. Takođe, u slučaju provalne krađe i razbojništva osiguranjem su pokriveni i troškovi neovlašćenog korišćenja uređaja.

Ukoliko vas jedna od ovih neprijatnih situacija zadesi u inostrantvu, budite bez brige. Osiguranje mobilnog telefona nema teritorijalno ograničenje i važi svuda u svetu. Potrebno je samo nezgodu prijaviti u roku od tri dana, pozivanjem kontakt centra na broj 0800 130 147, elektronski ili dolaskom u najbližu mts poslovicu.

Visina premije osiguranja zavisi od vrednosti telefona. Na primer, za telefon čija je vrednost do 19.360 dinara, mesečna premija iznosi 199,50 dinara, a za uređaj čija je cena do 38.720 dinara – visina premije je 378 dinara.

Procedura za prijavu štete je jednostavna. Vlasnik uređaja je dužan da u roku od tri dana od nastanka oštećenja ili krađe telefona prijavi problem u mts poslovnici. Osim toga, prijave oštećenja se mogu izvršiti i besplatnim pozivom Kol centra osiguravača 0800 130 147  ili na  e-mail adresi telekom.rs@allianz-assistance.at.

Za više informacija obratite se prodavcima na prodajnim mestima mts ili se informišite na sajtu mts-a www.mts.rs odnosno Kompanije „Dunav osiguranje“ www.dunav.com

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.