OVA ČUVENA PEVAČICA JE MAŠINA ZA PRAVLJENJE PARA: Uspela da POPRAVI BUDŽET AVIO-KOMPANIJA, evo u čemu je tajna

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 22:28

OVA ČUVENA PEVAČICA JE MAŠINA ZA PRAVLJENJE PARA: Uspela da POPRAVI BUDŽET AVIO-KOMPANIJA, evo u čemu je tajna

Njeni obožavaoci su fanatični.

Turneja Tejlor Svift povećava potražnju za avionskim prevozom u Evropi.

Obožavatelji američke pevačice Tejlor Svift, poznati kao "sviftiz", podstiču ogromnu potražnju za avionskim prevozom u Evropi između maja i avgusta, kako bi pratili njenu turneju "Eras", saopštila je danas španska kompanija za onlajn rezervacije putovanja "eDreams ODIGEO".

Potražnja za letovima za Stokholm u periodu od 17. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do 19. maja, kada započinje turneja, skočio je šest puta u odnosu na isti period pre godinu dana, navode iz eDreamsa.

Zahtevi za letove za Varšavu, Edinburg, Liverpul i Pariz u danima oko koncerata Tejlor Svift skočili za 339%, 176%, 133% i 108%, prenose agencije.

Kompanija eDreams sa sedištem u Barseloni saopštila je da je najviše porasla transatlantska potražnja, što ukazuje na veliko interesovanje "sviftiza" iz Amerike da dođu na njene evropske nastupe.

Takođe je zapaženo povećanje putovanja u Cirih, Lion, Milano, Amsterdam, Beč, i Madrid, gde će Sviftova nastupiti.

Ovi neuobičajeni podaci odražavaju uticaj te pevačice na globalnu muzičku scenu i značajni ekonomski doprinos njenih nastupa, koji je već primećen u SAD.

Izvor: Srbija Danas/BizPortal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.