OTVARA SE FABRIKA U PANČEVU: Nova investicija, uskoro potpisivanje ugovora

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVARA SE FABRIKA U PANČEVU: Nova investicija, uskoro potpisivanje ugovora

Pančevo ima svetlu budućnost, od grada sa mukama i problemima, postaće jedan od najbogatijih gradova

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas novu investiciju u Pančevu, što je, kaže, fantastično iznenađenje za žitelje tog grada.

- Pored ZF-a biće još jedna velika, fantastična fabrika. Uskoro ćemo potpisati ugovor, a verujem da će pre marta sledeće godine krenuti radovi - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je istakao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pančevo ima svetlu budućnost, i da će, od grada sa mukama i problemima, postati jedan od najbogatijih gradova.

Dodao je da je novom investitoru, ne otkrivajući o kome je reč, ZF bio toliko privlačan je želeo da dođe blizu te velike nemačke kompanije.

Pogledajte rezultate

IZVOR ŽIVOTA ZA 100 MILIONA LJUDI: Ovo je najvažnija reka na svetu, a zbog nje bi moglo da zarati 11 država (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.