OPŠTINA VELIKA PLANA POSTIGLA DOGOVOR: Trgovine će prodavati proizvode lokalnih zemljoradnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2020, 20:14

OPŠTINA VELIKA PLANA POSTIGLA DOGOVOR: Trgovine će prodavati proizvode lokalnih zemljoradnika

Lepa vest za registrovana poljoprivredna gazdinstva u Velikoj Plani.

Lepa vest za registrovana poljoprivredna gazdinstva u Velikoj Plani, koja se bave proizvodnjom hrane a od pre nekoliko dana, zbog zatvaranja pijaca, nemaju gde da prodaju svoje proizvode.

Od danas će to moći preko dva velika trgovinska lanca i još četiri trgovine.

O tome je juče postignut dogovor između Opštine Velika Plana i vlasnika šest trgovina.

Zemljoradnici će svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proizvode moći da plasiraju u prodajnim objektima "DIMA", "PANTAM" , "Slava MR", "STR Vlada" iz Velike Plane, "DIS" iz Krnjeva i "D.N.B.K." iz Lozovika.

-Ovim dogovorom samo je potvrđena dobra saradnja između Opštine i privrede. Kad god možemo, izlazimo u susret našim privrednicima, pomažemo im koliko možemo a evo i oni dobrom na dobro uzvraćaju. Na ovaj način ne pomažu samo ljudima koji se bave proizvodnjom hrane, već i lokalnoj samoupravi – kaže Miodrag Škorić, član opštinskog štaba za vanredne situacije i načelnik Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj.

Evo brojeva telefona na koje zemljoradnici mogu da se obrate:

-"DIMA", Danijela Dimić, 064 820 5100

-"DIS", Nikola Stanojković, 066 330 963

-"PANTAM", Dragan Maletić, 065 680 0700

-"D.N.B.K.", Dragan Hadžić, 063 211 866

-"STR Vlada", Jorgovanka Pešić, 060 051 3669

-"Slava MR", Miodrag Radojković, 064 104 9905

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.