OPG Pavičić udružuje snage s Krašom i pravi namaz “Višnjin slatki grijeh”

Izvor: SEEbiz.eu, 30.Dec.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPG Pavičić udružuje snage s Krašom i pravi namaz “Višnjin slatki grijeh”

PETRIJEVCI – OPG Pavičić iz Petrijevaca ponovno potvrđuje kako je odluka Općine Petrijevci da ga ove godine nagradi kao najboljeg na svom području opravdana. Kreativna obitelj Ivana, Đurđice i Ivane Pavičić, iza koje je niz priznanja i nagrada, ne zaustavlja se na već dobro poznatim i nagrađivanim domaćim proizvodima, nego neprestano istražuje nove mogućnosti i na tržište plasira kreacije koje iznova oduševljavaju sladokusce i gurmane diljem Lijepe Naše, ali i sve češće >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << izvan njezinih granica, pa i izvan europskog kontinenta.

Razni voćni likeri i rakije, džemovi i namazi u svim zamislivim i neočekivanim kombinacijama voća i povrća s posebnom domaćom tehnologijom proizvodnje bez konzervansa, pri čemu je kvaliteta faktor No. 1, prema Pavičićevim su riječima glavni razlog zašto se njihovi proizvodi traže u količinama znatno većima nego što ih oni mogu godišnje proizvesti. No u idućoj godini ta vrijedna obitelj, koja sve proizvode stvara od voća i povrća iz vlastitog voćnjaka i povrtnjaka, želi napraviti i korak dalje.

Kako je Glasu Slavonije potvrdio Ivica Pavičić, na pomolu je sklapanje poslovnog ugovora s osječkom Karolinom odnosno Krašom, koji su pokazali zanimanje da uz pomoć Pavičićevih na tržište vrlo brzo plasiraju još jedan vrhunski proizvod: namaz od višnje u likeru, koja se inače koristi za brend Griotte, udružen s čokoladom.

- Sve je počelo suradnjom s Karolinom prije dosta godina, kada smo iz njihova rasadnika kupovali višnje za naš voćnjak, koje su se doista pokazale iznimno kvalitetnima. S obzirom na to da se u njih sada pojavio višak višanja, koje se inače kombiniraju s likerom, došli smo na ideju da bismo i mi u našem OPG-u, uz već postojeće džemove od kruške i banane s višnjom iz likera te šljive i čokolade s višnjom iz likera, mogli praviti i svojevrsni namaz od višnje iz likera i čokolade po uzoru na Griotte. Novi proizvod ubrzo smo poslali u njihov laboratorij, a kako je, osim kvalitetom, on izvanredan i okusom, predložili smo da ga nazovemo “Višnjin slatki grijeh” - priča nam Ivica pokazujući proizvod koji je oduševio sve koji su ga kušali.

Nastavi li se posao razvijati dinamikom kojom je počeo, OPG Pavičić već bi početkom sljedeće godine mogao početi plasirati na tržište još jedan novi proizvod, ovaj put udružen s poznatim domaćim tvrtkama.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.