OBRATITE PAŽNJU, NASTAVLJA SE ISPLATA! Evo ko novac dobija sutra, a ko prekosutra

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 11:52

OBRATITE PAŽNJU, NASTAVLJA SE ISPLATA! Evo ko novac dobija sutra, a ko prekosutra

Primanja penzionera će od februara biti povećana za 12,1 odsto.

Naredna dva dana nastavlja se isplata penzija za mesec januar 2023. godine. Sa januarskim čekom penzionerima stiže i povišica od 12,1 odsto, sa kojom će prosečna penzija u Srbiji iznositi oko 37.825 dinara.

Penzije će poslednji dobiti korisnici iz kategorije zaposlenih. Onima koji su se opredelili da penzije primaju preko tekućih računa primanja početi da pristižu 9. februara, a ostalima 10. februara.

Podsetimo, primanja penzionera će od februara biti povećana za 12,1 odsto, dok zaposlene u javnom sektoru čeka povišica od 12,5 odsto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STIŽE POVEĆANJE! Evo koliko sada iznosi prosečna penzija - novac prvo leže na račune ovoj grupi penzionera

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 07:57

Primanja penzionera će od februara biti povećana za 12,1 odsto...Januarske penzije, uvećane za 12,1 odsto, danas 9. februara dobija najveći broj penzionera, iz kategorije zaposleni. Penzije će 10. februara stići onima koji ih dobijaju na kućne adrese ili podižu na šalterima pošta...Prethodno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.