OBIMNI RADOVI NA PUTU KRALJEVO-GOČ: Potpuna rekonstrukcija u blizini Dečije planine

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 09:46

OBIMNI RADOVI NA PUTU KRALJEVO-GOČ: Potpuna rekonstrukcija u blizini "Dečije planine"

Na putu Kraljevo - Goč u toku su obimni radovi na kompletnoj rekonstrukciji puta od prigradskog naselja Beranovac na narednih 4,5 kilometara.

Radove izvodi ,"Novi Pazar-put", a vrednost celog posla je 170 miliona dinara, bez PDV-a.

- Radi se o značajnom projektu koji finansira Vlada Republike Srbije i Javno preduzeće "Putevi Srbije" i ovo je nastavak velikih ulaganja u ovaj sve privlačniji planinski centar koji s pravom zovu i "dečja planina". Samo u prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoliko godina uložili smo značajna finansijska sredstva u Goč, gde su izgrađeni novi dečji paviljoni vrednosti 65 miliona dinara - kaže gradonačelnik Kraljeva, Predrag Terzić.

- Uskoro počinju radovi na postavljanju žičare na maloj stazi, ukupne vrednosti 35 miliona dinara, od čega je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija izdvojilo 20 miliona, a grad Kraljevo dodatnih 15 miliona dinara. Zahvaljujući JP "Skijališta Srbije", dobijena je i žičara za veliku stazu. Očekujem da ćemo tokom naredne godine postaviti i nju. Asfaltirani su prilazi Dečjem odmaralištu "Goč", sredstvima koja je obezbedio grad. Sa dobrim putem čija je rekonstrukcija u toku, Goč postaje moderan planinski turistički centar - dodaje on.

U preduzeću ,"Novi Pazar - put" ističu da je rok za završetak radova na pomenutoj deonici 30. jun, a već 1. jula biće nastavljeni radovi na narednih osam kilometara, do skretanja za Sokolju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uloženi milioni: Novim putem do najpoznatije dečje planine, uskoro žičara na maloj stazi

Izvor: B92, 27.Maj.2020

Kraljevo -- Na putu Kraljevo - Goč u toku su obimni radovi na kompletnoj rekonstrukciji puta od prigradskog naselja Beranovac pa narednih 4,5 kilometara...Radove izvodi "Novi Pazar put", a vrednost celog posla je 170 miliona dinara, bez PDV-a..."Radi se o značajnom projektu koji finansira Vlada Republike...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.