O razvojnim projektima u opštini Bač

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O razvojnim projektima u opštini Bač

Pokrajinska Vlada će u sledećoj godini uložiti više od 18 miliona dinara za završetak Predškolske ustanove "Kolibri" i hladnjače u Baču, rekao je prilikom današnje posete ovoj opštini potpredsednik pokrajinske Vlade Đorđe Milićević.

On je istakao da će u narednoj godini, posebna pažnja Vlade biti usmerena na pomoć zdravstvenim ustanovama i manje razvijenim opštinama u Vojvodini.

Na sastanku je bilo reči o razvojnim projektima, koje će zajedno realizovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Pokrajinska i Republička Vlada, i Opština Bač.

"Pokrajinska Vlada će u 2017. godini, opredeliti oko petnaest miliona dinara za dogradnju Predškolske ustanove u Baču i više od tri miliona dinara za završetak hladnjače kapaciteta oko 50 tona, koja će mnogo značiti ovdašnjim voćarima i povrtarima", rekao je Milićević za Radio-televiziju Vojvodine.

"Ovo je predivna vest za sve građane opštine Bač... Mi ćemo sredstva koja smo namenili za vrtić usmeriti na neke druge stvari, koje su bitne za privredni razvoj Opštine Bač", istakao je Dragan Stašević, predsednik Opštine.

Prioritet Pokrajinske Vlade u narednoj godini biće ulaganje u zdravstvo, koje se trenutno nalazi u veoma lošem stanju, istakao je Milićević.

"Želimo da delujemo planski na rekonstrukciji važnih objekata u zdravstvu, kao i na nabavci novih aparata. Ovih dana je raspisan konkurs za nabavku tri angio sale, u vrednosti oko sto i pedeset miliona dinara", dodao je on.

Posebna pažnja sledeće godine, biće usmerena na pomoć manje razvijenim opštinama u Vojvodini, zaključio je Milićević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.