Izvor: Blic, 15.Mar.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O prodaji 'Mobtela' i dalje se ništa ne zna

O prodaji 'Mobtela' i dalje se ništa ne zna

Iako je ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić najavio da će se u ponedeljak u Vladi Srbije održati sastanak sa bordom direktora 'Alfa grupe', na kome bi trebalo da budu izneti detalji u vezi kupovine 'BK trejda', kupoprodajni ugovor će i dalje ostati tajna, jer nikakav sastanak juče nije održan.

Kako smo saznali u 'Alfa telekomu', niko iz ove kompanije nije otišao u Beograd, i dalje stoje pri ranije datoj izjavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da nisu postali vlasnici ovog dela 'Mobtela', da stoga nemaju razloga da otputuju u Srbiju i da nemaju više šta da komentarišu. Čak je i Igor Cukanov, koji je predstavljao rusku kompaniju pri zaključenju ugovora, juče bio u Moskvi.

U Ministarstvu za privredu i privatizaciju takođe nisu imali informaciju o sastanku koji je ministar za kapitalne investicije najavljivao.

U 'BK trejdu' i dalje ne daju izjave za javnost.

Vlada još nije dobila potvrdu da je ruska Alfa grupa kupila BK trejd, koji je jedan od suvlasnika Mobtela, rekao je potpredsednik vlade Miroljub Labus. 'Nije jasno šta se desilo sa Mobtelom, ali u celoj toj priči mene interesuje zašto se ne sprovodi zaključak vlade o raspisivanju konkursa za privatizacionog savetnika za sektor telekomunikacija u Srbiji', rekao je Labus. J. S. P. i Lj. M.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.