O privatizaciji banja dogovor tri ministarstva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2016, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O privatizaciji banja dogovor tri ministarstva

Ministar privrede Goran Knežević izjavio je danas u Nišu da će njegovo ministarstvo u dogovoru sa Ministarstvom zdravlja i Ministarstvom za rad i socijalna pitanja odlučivati o privatizaciji banja u Srbiji.

"Utvrdićemo šta su njihovi prioriteti i šta je ono što misle da bi moglo da ostane u državnim rukama, a šta bi moglo da se privatizuje. Nakon toga videćemo da jedan deo banja privatizujemo", rekao je Knežević.

On je kazao da je preduslov za izlazak banja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na tržište rešavanje, pre svega, imovinsko-pravnih odnosa i problema sa PIO fondom.

"Ukoliko mi nekome više od 60 odsto para dajemo za isplatu penzija, onda je red da i on učini neki korak da banje u budućnosti bolje i stabilnije posluju", ocenio je Knežević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Više ministarstava odlučiće o privatizaciji banja

Izvor: N1 televizija, 19.Avg.2016

Ministar privrede Goran Knežević izavio je u Nišu da će njegovo ministarstvo u dogovoru sa Ministarstvom zdravlja i Ministarstvom za rad i socijalna pitanja odlučivati o privatizaciji banja u Srbiji..."Utvrdićemo šta su njihovi prioriteti i šta je ono što misle da bi moglo da ostane u državnim...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.