Novosađanin obljubio djevojčicu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2014, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanin obljubio djevojčicu

NOVI SAD - Novosađanin čiji su inicijali G.H. uhapšen je zbog sumnje da je obljubio dvanaestogodišnju djevojčicu.

Osumnjičeni je uhapšen sinoć u blizini Srbobrana, na osnovu prijave maloljetnice koja ga je optužila da ju je napastvovao prije mjesec dana, prenosi "Blic".

Izvor "Blica" navodi da je djevojčica V.K. iz Kucure kod Bele Crkve prijavila pančevačkoj policiji da ju je silovao tridesetogodišnjak iz naselja Bangladeš u Novom Sadu. Prema njenim riječima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << to se dogodilo prije mjesec dana na proslavi na kojoj je bila zajedno sa osumnjičenim.

Policija je odmah započela istragu, nakon čega je došla do osumnjičenog, koga je uhapsila.

"Još nije poznato da li je devojčica od kuće otišla uz pristanak roditelja ili samovoljno, što će biti utvrđeno u daljem postupku. Roditelji su odmah obavešteni o svemu i naložen je lekarski pregled oštećene, kao i veštačenje", naveo je izvor blizak istrazi, dodajući da se čekaju nalazi sudsko-medicinskog vještačenja djevojčice.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.