Novopazarcima podeljene brošure Sedi kući, savij se

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2020, 08:53

Novopazarcima podeljene brošure "Sedi kući, savij se"

Epidemiološka situacija je nestabilna, na bolničkom lečenju su dva pacijenta inficirana kovidom 19. U kovid ambulanti od 50 pregleda, 26 je prvih a 24 su kontrolna.

Štampano je 5.000 brošura čija je poruka da se ne ponovi, a sadrži upozorenja i protivepidemijske mere. Dr Šefadil Spahić kaže za RTS da su svi svesni situacije da se na tom prostoru slabo poštuju mere.

"Imali smo dosta epidemioloških izazova, čeka nas i sezonski grip, kao i hladni dani. Mi smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kadrovski pojačani, protiv sezonskog gripa dobijeno je 3.100 vakcina, solidno protiče vakcinacija u smislu podizanja svesti", rekao je dr Spahić.

Brošure "Sedi kući, savij se", podeljene su školama i javim ustanovama, kao i građanima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.