Novogodišnji tramvaj ulepšaće praznike, a za ulazak u vozilo je dovoljno da mahnete Deda Mrazu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2019, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji tramvaj ulepšaće praznike, a za ulazak u vozilo je dovoljno da mahnete Deda Mrazu

Za ovu vožnju nije vam potreban novčanik, već samo osmeh i dobra volja!

U Beogradu od 26. decembra ove godine do 4. januara naredne godine ulicama prestonice saobraćaće novogodišnji "Tramvaj kulture" kojim će upravljati vozač obučen u Deda Mraza.

To je poklon GSP-a građanima i posetiocima Beograda za predstojeće praznike.

Karta za vožnju ovim tramvajem ne postoji – vožnja je besplatna. Dovoljno je da mahnete Deda Mrazu na stanici i pošaljete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znak srca i da se tramvaj zaustavi, ističu u GSP-u povodom promotivne vožnje novogodišnjeg tramvaja koja je danas upriličena u Beogradu na prvoj trasi.

- Novogodišnji tramvaj je najčarobniji tramvaj koji je pokupio svu čaroliju Beograda ove zime i u njemu su se danas našla deca iz jednog beogradskog vrtića koja su uživala u vožnji od Tašmajdana do Kluza, istakla je Jovana Paunović PR GSP-a.

Novogodišnji tramvaj je prigodno okićen, u njemu su deca slušala pesme posvećene Novoj godini i Božiću a Deda Mraz i direktor GSP-a podelili su im i prigodne paketiće.

Paunović je dodala da na ovaj način GSP želi da čestita predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike svim sugrađanima i da im ulepša praznike jednom takvom vožnjom.

- Našim građanima ispred svih zaposlenih u GSP-u želimo puno sreće, zdravlja i prosperitet na svim životnim poljima – dodala je predstavnica GSP-a.

Ovaj tramvaj, kako je dodala, vožiće na dve trase i zaustavljaće se samo na zvaničnim stajalištima.

Prva trasa novogodišnjeg tramvaja ide od okretnice na Banjici i vozi do Kluza, gde se okreće i vraća Bulevarom kralja Aleksandra do Autokomande.

Ide trasom: Banjica - Vojvode Stepe - Autokomanda - Slavija - Beogradska - Bulevar kralja Aleksandra- Кluz tu se okreće i ide u povratku Bulevarom kralja Aleksandra, preko ulice Beogradska do Slavije i Autokomande.

 Druga trasa: Kalemegdan (Donji grad) - Bulevar vojvode Bojovića - Tadeuša Кošćuška - Pariska -Pristanište –Кarađorđeva - Stari savski most - Zemunski put – Milentija Popovića -Bulevar Milutina Milankovića- Đorđa Stanojevića - Bulevar heroja sa Кošara - Most na Adi -Saobraćajnica pored Hipodroma - Vladimira Radovanovića - Požeška - Banovo brdo.

Stajališta za drugu trasu su - Tadeuša Košćuška, Kalemegdan, Pristanište, Brankov most,  Ekonomski fakultet, Staro sajmište ,Blok 21 , Sava centar, Blok 23 , Milutina Milankovića, Đorđa Stanojevića , Petlja Radnička, Hipodrom,  Kneza Višeslava, škola Josif Pančić, Dom zdravlja, Kijevska, Trebevićka, Banovo brdo.

Tramvaj saobraća u periodu od 18 do 21 časova radnim danom i od 16 do 19 časova vikendom i za državni praznik.

26. i 27. i 30. decembra saobraćaće prvom trasom.Takođe, 3. januara 2020. voziće prvom trasom od Banjice do Kluza gde se okreće i ide dalje ka Autokomandi.

Drugom trasom novogodišnji tramvaj GSP-a voziće za vikend 28. i 29. decembra kao i 2.i 4. januara 2020.

Putnik je u obavezi da najavi kada želi da izađe iz vozila. Znak za ulazak uvozilo je mahanje rukom ili znak srca upućen vozaču - Deda Mrazu!

Nadamo se da će građani uživati u svim našim vozilima koja smo nabavili u prethodnom periodu kao i u vozilima koja imamo u planu da nabavimo, dodaju u GSP-u po završetku promotivne vožnje novogodišnjeg tramvaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.