Novo pojeftinjenje goriva u Crnoj Gori

Izvor: SEEbiz.eu, 10.Dec.2018, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo pojeftinjenje goriva u Crnoj Gori

PODGORICA - U Crnoj Gori od sjutra će biti jeftinije sve vrste goriva, u izosu od tri do šest centi po litru, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Litar eurosupera BMB 98 biće jeftiniji tri centa i koštaće 1,28 eura, dok će eursuper BMB 95 pojeftiniti četiri centa po litru i koštaće 1,24 eura.

Najviše će pojeftiniti eurodizel i to šest centi, pa će građani litar plaćati 1,20 eura.

Litar lož ulja koštaće 1,18 eura, što je pet centi manje >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << nego do sad.

“Prema odredbama Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 24. decembra, a eventualno izmijenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 25.decembra 2018. godine”, kazali su u Ministarstvu ekonomije.

Ovo je treće pojeftinjenje svih vrsta goriva u Crnoj Gori za mjesec i po dana.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Crna Gora: Gorivo jeftinije od tri do šest centi

Izvor: Capital.ba, 11.Dec.2018, 10:21

PODGORICA,  Sve vrste goriva u Crnoj Gori jeftinije su tri do šest centi, saopšteno je iz crnogorskog Ministarstva ekonomije. Cijena litra eurosupera 95 i 98 niža je četiri, odnosno tri centa i u narednih 15 dana iznosiće 1,24 evra, odnosno 1,28 evra. Eurodizel i lož ulje za veleprodaju pojeftinili...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.