Novi treninzi, konferencije i seminari u Beogradu

Izvor: B92, 26.Nov.2018, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi treninzi, konferencije i seminari u Beogradu

Beograd -- U Beogradu će se, već tradicionalno, organizovati veliki broj konferencija, seminara i obuka uz pomoć kojih možete steći dodatne veštine.

Agencija Road Human Resources 5. decembra održaće trening Planiranje i postavljanje ciljeva kroz koji ćete saznati šta su ciljevi, razliku između želja, rezultata, cilja i vizije, definisanje ciljeva, koje su to strategije uspešno postavljenih ciljeva, model definisanja projekta i dugoročnih ciljeva, savladavanje prepreka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na ostvarenju dugoročnih ciljeva, alat za efikacno definisanje ciljeva, kao i kreativni pristup definianju ciljeva.

Trening je kombinacija predavanja, diskusije, praktičnih - interaktivnih vežbi i primene svih trening metoda. On podrazumeva i rad u grupi, uz mogućnost neposrednog kontakta sa trenerom i bavljenje Vašim konkretnim problemom i pitanjima.

Istog dana u MNG centru održaće se seminar Zapošljavanje stranaca i upućivanje zaposlenih na rad u inostranstvo čija će tema biti novine u Zakonu o upućivanju zaposlenih na privremeni rad u inostranstvo, kao i iskustva iz dosadašnje primene zakona. Na seminaru će se razgovarati i o konkretnim problemima u praksi koji su učesnici radionice imali u primeni ovog zakona i iznaći rešenja za njihovo prevazilaženje.

Zakonom o izmenama i dopunama Zakona o radu regulisano je i zasnivanje radnog odnosa sa stranim državljanima kojima je prethodni uslov izdavanje radne dozvole, njime su uređena i opšta prava zaposlenih kako domaćih tako i stranih državljana, što če takođe biti jedna od tema seminara.

EKOF Media Group, strukovna omladinska nevladina organizacija Ekonomskog fakulteta u Beogradu, organizovaće 6. decembra u Madlenijanumu konferenciju pod nazivom "Future is NOW".

Ova konferencija namenjena je ambicioznim profesionalcima koji žele da saznaju više o različitim trendovima i inovacijama koji dominiraju biznisom i IT sferama, ekonomiji, marketingu, ljudskim resursima, menadžmentu...

Forum Media 7, 10 i 14. decembra organizuje novi program intenzivne obuke za sicanje sertifikate za Stručnjaka za bezbednost i zdravlje na radu u industriji u četiri modula, koji je namenjen rukovodiocima, menadžerima i licima koja rade na poslovima bezbednosti i zdravlja na radu u industriji.

Centar za edukaciju, investicije i održivi razvoj "Reformator" od 9. do 12. decembra organizuje III Zimsku edukaciju - Kopaonik 2018 za privredna društva.

Neke od tema edukacij su šta privrednici mogu da očekuju i kakvu podršku mogu da dobiju od ministarstva i lokalne samouprave u 2019. godini, novine u oblasti finansijskih podsticaja koje dodeljuje država, kako iskoristiti sredstva podsticaja koje dodeljuje država, drugi instrumenti državne pomoći...

Parkon, udruženje parkirališta Srbije, 13. decembra u hotelu "Crowne Plaza" organizuje 16. Parkon 2018 konferenciju.

Ovaj događaj već decetu godinu okuplja predstavnike opštine, javnog i privatnog sektora iz domena parkiranja i usluga i pruža najnovije informacije o parking industriji kako u Srbiji, tako i u regionu.

Blanchard International Serbia Vas poziva na dvodnevnu radionicu "Situaciono rukovođenje II Experience", na srpskom jeziku, koja će se održati 28. i 29. januara 2019. godine.

"Situaciono rukovođenje ® II (SLII)" je najsveobuhvatniji savremeni praktični metod za efikasno upravljanje i razvijanje ljudi na svetu. On omogućava razvoj organizacione kulture fokusirane na visoko postignuće i učinak.

Trening je namenjen menadžerima i supervizorima svih nivoa.

Sve ostale aktuelne konferencije i obuke možete pronaći na sajtu Konferencije.rs.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.