Novi šef SMATSA; Ostajem jer sam vojnik države

Izvor: B92, 11.Jan.2018, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi šef SMATSA; "Ostajem jer sam vojnik države"

Vlada Srbije je razrešila direktora Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Radojicu Rovčanina, a novi direktor biće Predrag Jovanović, rečeno je Tanjugu u Vladi.

Rovčanin je potvrdio Tanjugu da ga je vlada razrešila sa te funkcije dodajući da mu je prošao četvorogodišnji mandat. Rovčanin je agenciji Beta rekao da još nije zvanično obavešten o razrešenju sa funkcije.

"Gde god da dođete jednog dana morate da odete. U Kontroli letenja Srbije i Crne Gore >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uradio sam dosta posla", kazao je Rovčanin.

Dodao je da će ostati da radi u Kontroli letenja jer je "vojnik države", ali da ne zna na kojem radnom mestu.

Vlada je predložila SMATS-i Predraga Jovanovića za novog direktora. Jovanović je radio u Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Srbije.

Mediji su poslednjih godina u više navrata pisali o Rovčaninu u različitim spornim kontekstima, zbog čega je često bio u žiži javnosti.

Rovčanin je u svojstvu prvog čoveka SMATSA u sredu najavio izgradnju novog kontrolnog tornja na aerodromu “Nikola Tesla”, koji će biti visok 75 metara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smenjen direktor kontrole letenja Radojica Rovčanin

Izvor: N1 televizija, 11.Jan.2018

Vlada Srbije smenila je direktora Kontrole letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA) Radojicu Rovčanina, prenose mediji. Rovčanin je agenciji Beta rekao da još nije zvanično obavešten o razrešenju sa funkcije...Kako je objavio Blic na svom sajtu, Vlada Srbije predložila je Nadzornom odboru da razreši...

Nastavak na N1 televizija...

Novi šef SMATSA: "Ostajem jer sam vojnik države"

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2018

Vlada Srbije je razrešila direktora Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Radojicu Rovčanina, a novi direktor biće Predrag Jovanović, rečeno je Tanjugu u Vladi...Rovčanin je potvrdio Tanjugu da ga je vlada razrešila sa te funkcije dodajući da mu je prošao četvorogodišnji mandat. Rovčanin je,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.