Novi rok za slanje neobavezujućih ponuda za koncesiju za aerodrom

Izvor: RTS, 18.Apr.2017, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi rok za slanje neobavezujućih ponuda za koncesiju za aerodrom

Za slanje neobavezujućih ponuda za koncesiju za Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu određen je novi rok - 15. maj, objavljeno je danas.
Odlukom Vlade Srbije na zahtev velikog broja kvalifikovanih učesnika produženi su rokovi u postupku davanja koncesije za finansiranje, razvoj, održavanje i upravljanje infrastrukturom beogradskog aerodroma kako bi zainteresovani koncesionari imali dovoljno vremena da pripreme >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što kvalitetnije neobavezujuće ponude.
Rok za odluku o ponuđačima koji su se kvalifikovali za učešće u fazi 2 ostaje deset kalendarskih dana od dana isteka roka za podnošenje neobavezujućih ponuda.
Za podnošenje obavezujućih ponuda rok ostaje 75 kalendarskih dana od dana objavljivanja ponuđača koji su se kvalifikovali za učešće u fazi 2 na internet stranici Aerodroma "Nikola Tesla" i portala javnih nabavki.
Vlada Srbije i Aerodrom "Nikola Tesla" objavili su 10. februara javni poziv za davanje koncesije za tu kompaniju u trajanju od 25 godina. Koncesiju neće moći da dobiju kompanije koje upravljaju aerodromima u radijusu od 450 kilometara od Beograda.
Za koncesiju se prijavilo 27 kompanija, a dve se nisu kvalifikvale za dalje učešće u tom postupku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VLADA ODLUČILA O PRODUŽETKU: Rok za slanje ponuda za koncesiju Tesle, 15. maj

Izvor: Kurir, 18.Apr.2017

...Odlukom Vlade Srbije na zahtev velikog broja kvalifikovanih učesnika produženi su rokovi u postupku davanja koncesije za finansiranje, razvoj, održavanje i upravljanje infrastukturom beogradskog aerodroma kako bi zainteresovani koncesionari imali dovoljno vremena da pripreme što kvalitetnije nebavezujuće...

Nastavak na Kurir...

Novi rok za slanje neobavezujućih ponuda za koncesiju za beogradski aerodrom 15. maj

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Apr.2017

Novi rok za slanje neobavezujućih ponuda za koncesiju za Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu je 15. maj, objavljeno je danas...Odlukom Vlade Srbije na zahtev velikog broja kvalifikovanih učesnika produženi su rokovi u postupku davanja koncesije za finansiranje, razvoj, održavanje i upravljanje infrastukturom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Novo produženje roka za neobavezujuće ponude za koncesiju „Nikole Tesle“

Izvor: TangoSix.rs, 18.Apr.2017

Novi rok za davanje neobavezujućih ponuda za koncesiju Aerodroma Nikola Tesla produžen je do 15. maja ove godine. Shodno tome, rok za donošenje odluke o ponuđačima koji ulaze u Fazu 2 je 25. maj.. Kako je prethodne nedelje objavljeno u dnevnom listu „Politika“, rok je prvobitno produžen do...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.