Novi Zagreb guši se u smradu, deseci vatrogasaca i dalje na požarištu

Izvor: SEEbiz.eu, 25.Jul.2019, 07:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Zagreb guši se u smradu, deseci vatrogasaca i dalje na požarištu

ZAGREB - Jutro nakon požara u reciklažnom dvorištu na Jakuševcu u Zagrebu na terenu su deseci vatrogasaca iz Javne vatrogasne postrojbe te pripadnika dobrovoljnih vatrogasnih društava koji im pomažu.

Otvorene vatre više nema, no u tijeku je, kako su vatrogasci rekli za N1, dogašivanje i raskopavanje terena. Potrebno je raskopati požarište i dogasiti ga do kraja.

Stanovnici svih kvartova u Novom Zagrebu, a i šire, javljaju kako je iza njih besana noć zbog smrada >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << koji se proširio s požarišta.

Prema sinoćnjim informacijama, djelatnici Nastavnog zavoda za javno zdravstvo pregledali su podatke s mjernih stanica i prema podatcima, nakon požara na Jakuševcu, nema onečišćenja zraka, priopćilo je u srijedu navečer Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske (MUP). Zavod će, kako navodi MUP, provesti i mjerenja vlastitim uređajima na mjestu požara i naknadno u Utrinama. O tim rezultatima će obavijestiti i 112 Zagreb.

Na 112 su nam jutros rekli kako novih podataka o kvaliteti zraka nemaju, u Gradu nam se nitko ne javlja na telefon, na stranicama Grada također nema informacija za građane o događaju, kao ni na stranicama Nastavnog zavoda za javno zdravstvo.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.