Novi Sad: Otvoren sajam automobila

Izvor: B92, 10.Okt.2012, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Otvoren sajam automobila

Novi Sad -- Automobilista Bojan Milanović otvorio je 12. sajam automobila "Auto šou Novi Sad", jedini sajam automobila koji će ove godine biti održan u Srbiji.

Milovanović, koji će zajedno sa suvozačem Darkom Veljkovićem, od 5. do 20. januara 2013. godine nastupiti na svetski poznatom Reliju "Dakar", kao najmladji učesnik tog Relija, otvarajući Sajam automobila je kazao da je u ovom vremenu pravi podvig organizovati ovakvu manifestaciju.

„Zaista je Novosadski sajam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napravio veliku stvar kada je uspeo da okupi 80 brendova automobilske industrije“, kazao je Mianović, koji je pozvao firme i pojedince da podrže njegov i Veljkovićev nastup na Reliju „Dakar“ jer je to prvi srpski tim u istoriji te svetski cenjene sportske manifestacije.

Generalni direktor Novosadskog sajma, Goran Vasić je najavio da će tokom pet dana Sajma automobila 15 dilerskih kuća održati 29 promocija. „Nadam se da će oni kojima finansije dozvoljavaju nešto i pazariti na Sajmu, a izlagači su se potrudili da ih brojnim sajamskim popustima i pogodnostima stimulišu u tome“, rekao je Vasić, dodajući da se nada da već naredne godine „Auto šou Novi Sad“ neće biti jedini sajam automobila u Srbiji.

Generalni sponzor „Auto šoua“ i strateški partner Novosadskog sajma Kompanija „Delta Generali osiguranje“ će po rečima zamenika direktora Dragana Filipovića na svom štandu predstaviti celu paletu svojih usluga.

On je najavio da će do kraja oktobra ta Kompanija na sve novopotpisane ugovore dati popust od deset odsto.

Sajam automobila „Auto šou Novi Sad 2012“, traje do 14. oktobra, a cena ulaznice je 300 dinara.

Medju promocijama koje su predstavljene novosadskoj publici, do 14. oktobra premijerno je na tržištu Srbije izloženo i vozilo "Fiat 500L", koji se proizvodi u kragujevačkog fabrici Fijat automobili Srbije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.