Novi Bečej: Osam kuća za izbeglice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Bečej: Osam kuća za izbeglice

Komisija opštine Novi Bečej zadužena za dodelu kuća izbegličkim porodicama na njenoj teritoriji, izvršila je bodovanje 17 pristiglih prijava i odlučila da će prvih osam kandidata sa liste prijavljenih dobiti novu stambenu jedinicu.

Kako piše u saopštenju Opštine, Novi Bečej je jedna od 53 lokalne samouprave u kojima će biti realizovano ukupno 899 stambenih rešenja, koja su dodeljena u okviru projekta Regionalni stambeni program u Republici Srbiji.

Vrednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svakog objekta iznosi 9. 500 evra, navodi se u saopštenju.

Kandidati će, kažu, imati pravo žalbe na odluku ukoliko smatraju da su na neki način oštećeni, a nakon isteka roka za žalbe od 15 dana, kreće postupak potpisavanja ugovora o "kupoprodaji kuća".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opština Novi Bečej dodeljuje osam kuća izbeglicama

Izvor: Blic, 14.Jun.2017

Komisija opštine Novi Bečej zadužena za dodelu kuća izbegličkim porodicama na njenoj teritoriji, izvršila je bodovanje 17 pristiglih prijava i odlučila da će prvih osam kandidata sa liste prijavljenih dobiti novu stambenu jedinicu...Kako piše u saopštenju Opštine, Novi Bečej je jedna od 53...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.