Izvor: Blic, 26.Dec.2018, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novac od koncesije aerodroma za vraćanje dugova, ali deo i za kapitalne projekte

Ukoliko 417 miliona evra, dobijenih od kompanije "Vensi erports" za koncesiju Aerodroma "Nikola Tesla", Srbija bude upotrebila za vraćanje starih kredita i dugova, to bi značilo da je poslušan Međunarodni monetarni fond, koji je i u prethodnim aranžmanima savetovao da se višak u budžetu usmeri baš u te svrhe, piše današnja "Politika".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novac od koncesija - za dugove ili za infrastrukturu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2018

Ukoliko 417 miliona evra, dobijenih od kompanije "Vensi erports" za koncesiju Aerodroma "Nikola Tesla", Srbija bude upotrebila za vraćanje starih kredita i dugova, to bi značilo da je poslušan Međunarodni monetarni fond, koji je i u prethodnim aranžmanima savetovao da se višak u budžetu usmeri...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.