Nova šansa za mala preduzeća

Izvor: B92, 23.Okt.2020, 17:47

Nova šansa za mala preduzeća

Mala preduzeća u Srbiji imaju priliku da bez novih ulaganja uđu u svet e-prodaje i ponude svoje proizvode kupcima.

Ovu mogućnost nudi im integrisana online i TV platforma Shoppster.

Nakon otvaranja digitalne prodavnice i prvog specijalizovanog prodajnog TV kanala, Shoppster poziva sva mala preduzeća da prodaju svoje proizvode a sa željom da podstakne razvoj lokalne ekonomije i domaćih firmi.

Sva mikro i mala preduzeća sada imaju istu mogućnost kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << velika – mogu da stignu do svakoga u Srbiji, predstave svoje proizvode i povećaju svoju prodaju.

Sva mala preduzeća će dobiti šansu da ojačaju svoj brend i nađu se među 22 kategorije u postojećoj ponudi od preko 40.000 proizvoda. Uz nove mogućnosti prodaje, imaće podršku koja će im pomoći da što kvalitetnije uđu na e-tržište, plasiraju svoju ponudu, osiguraju rast, stignu do što više kupaca i budu spremni i za TV prezentaciju.

Mikro i mala preduzeća moći će da imaju svoju onlajn prodavnicu, sami uređuju asortiman i cene, potencijalno budu predstavljeni na prodajnom TV kanalu bez dodatnih ulaganja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.