Nova platforma digitalnog bankarstva – ATOS BANK Online

Izvor: Capital.ba, 21.Jun.2023, 09:43

Nova platforma digitalnog bankarstva – ATOS BANK Online

BANJALUKA – ATOS BANK Banjaluka je nedavno implementirala novu digitalnu platformu pod nazivom “ATOS BANK Online”, koja je od juna dostupna klijentima banke. Foto: Atos bank Naime ATOS BANK Online objedinjuje dva digitalna kanala (ATOS mBank  i Online banking), koji su do sada bili razdvojeni na dvije usluge, što korisnicima omogućava još veću dostupnost bankarskih usluga. “Implementacijom nove digitalne platforme –  ATOS BANK Online želimo našim klijentima da ponudimo još veću >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << dostupnost bankarskih usluga, nov i unapređen dizajn aplikacije kao i nove funkcionalnosti. Nova digitalna platforma ATOS BANK Online u potpunosti mijenja postojeće platforme – ATOS mBank (mobilno bankarstvo za fizička lica), Online banking (elektronsko bankarstvo za fizička lica) i Business Online (elektronsko bankarstvo za pravna lica)“, rekao je Mirko Antić, član Uprave za IT i bankarske operacije ATOS BANK. Foto: Atos bank Dodao je da svi klijenti fizička lica koji budu korisnici nove digitalne platforme imaju na raspolaganju oba kanala za pristup usluzi, te u svakom trenutku mogu da koriste mobilnu i web aplikaciju. „U suštini nova digitalna platforma ATOS BANK Online će biti praktično identična za sve segmente klijenata naše Banke i fizička i pravna lica, što vidimo kao veliku prednost, jer će korisnici uvijek imati isto korisničko okruženje bilo da pristupaju svojim računima kao fizičko ili pravno lice. Takođe u segmentu klijenata pravnih lica nova platforma će donijeti značajnija poboljšanja, s obzirom da postojeću desktop aplikaciju koja zahtjeva instalaciju na samom računaru i korištenje posebne opreme za pristup (čitač kartica + smart kartica), mijenja moderno dizajnirana web aplikacija i po prvi put za ovaj segment klijenata mobilna aplikacija, sa velikom listom funkcionalnosti. Ovim se stvaraju preduslovi da lakše i brže proširujemo pristup korisnika bankarskim proizvodima i uslugama, kojima su klijenti do sada mogli da pristupaju iskljućivo na tradicionalne načine. U rad smo pustili dio za fizička lica, a uskoro planiramo da u rad bude pušten i dio za pravna lica“, izjavio je Antić. Aplikacija ATOS BANK Online ima moderan dizajn i veliki broj funkcionalnosti, koje  ATOS BANK Banjaluka u budućnosti planira da proširuje i unapređuje. PR Чланак Nova platforma digitalnog bankarstva – ATOS BANK Online се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Nova platforma digitalnog bankarstva - ATOS BANK Online

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2023

ATOS BANK a.d. Banja Luka je nedavno implementirala novu digitalnu platformu pod nazivom “ATOS BANK Online”, koja je od juna dostupna klijentima Banke. Naime ATOS BANK Online objedinjuje dva digitalna kanala (ATOS mBank i Online banking), koji su do sada bili razdvojeni na dvije usluge, što korisnicima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.