Nova loukost linija iz BG, direktna konkurencija

Izvor: B92, 12.Dec.2017, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova loukost linija iz BG, direktna konkurencija

Loukoster Izi džet uspostaviće novu, drugu po redu, redovnu liniju sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”.

Od 31. jula naredne godine oni će povezati Bazel sa Beogradom sa tri leta nedeljno, avionom erbas A319 kapaciteta za 156 putnika, najavio je aerodrom.

Letovi na toj liniji obavljaće se utorkom, četvrtkom i nedeljom. Red letenja je već objavljen a karte su u prodaji.

Avion Izi džeta će poletati iz Bazela ka Beogradu utorkom u 06.40, četvrtkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u 17.15 i nedeljom u 06.10. Povratak za Bazel je planiran utorkom u 09.30, četvrtkom u 20.05 i nedeljom u 09 časova. Letovi će trajati oko dva sata.

Na ovoj liniji Izi džet će se direktno takmičiti sa konkurentom Viz erom, koji već godinama leti između Beograda i Bazela, a nova linija će biti konkurencija i liniji do Ciriha koju održavaju Svis i Er Srbija, piše Aviatica.

Iako je portparol Izi džeta više puta potvrdio da linija ka Ženevi neće biti ukinuta, letovi za tu liniju i dalje nisu ubačeni u prodaju i nema ih u letnjem redu letenja kompanije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbiji samo jedna, Hrvatskoj - sedam novih linija

Izvor: B92, 12.Dec.2017

Loukost kompanija Izi džet objavila je da će otvoriti novu liniju u Srbiji, dok je istovremeno najavila sedam novih ruta u susednoj Hrvatskoj...Izi džet je objavio da uvodi liniju Beograd-Bazel sa aerodroma "Nikola Tesla"...Kako pišu hrvatski medji, Izi džet očekuje rekordno leto sledeće godine,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.