Nova cena putarine od Božića

Izvor: RTS, 03.Jan.2017, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova cena putarine od Božića

Vlada Srbije je odobrila poskupljenje putarine za 10 odsto, a nove cene će se primenjivati od subote, 7. januara, rečeno je agenciji "Beta" u "Putevima Srbije".
Nove cene će se primenjivati od sedam časova u subotu, 7. januara 2017. godine.
Vlada je poskupljenje odobrila na sednici 30. decembra, na predlog "Puteva Srbije", a odluka je obavljena u Službenom glasniku.
Putarina će od Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do Niša, umesto dosadašnjih 730 dinara, koštati oko 800 dinara.
Na deonici auto-puta od Ljiga do Preljine od 1. januara je počela da se naplaćuje putarina koja iznosi 140 dinara.
Cena putarine nije menjana devet godina, a "Putevi Srbije" su zahtev za njenim poskupljenjem uputili pre nekoliko meseci.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putarina u Srbiji od 7. januara skuplja za 10 odsto

Izvor: Večernje novosti, 03.Jan.2017

Vlada Srbije odobrila je poskupljenje putarine za 10 odsto, a nove cene će se primenjivati od subote, 7. januara BEOGRAD - Vlada Srbije odobrila je poskupljenje putarine za 10 odsto, a nove cene će se primenjivati od subote, 7. januara, rečeno je danas agenciji Beta u Putevima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.