Nova avio linija na relaciji Beograd - Barselona

Izvor: Studio B, 12.Jun.2014, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova avio linija na relaciji Beograd - Barselona

Španska aviokompanija Vueling od 20. juna počinje da leti za Srbiju otvaranjem nove linije koja će povezivati Beograd sa Barselonom.

Kako se navodi u saopštenju Ambasade Španije, letovi će se obavljati tri puta nedeljno - ponedeljkom, sredom i vikendom (petak/subota) modernim Vuelingovim avionima Airbus A320, kapaciteta od 180 putnika.

Nova linija će saobraćati tokom leta, do 30. septembra, kao i tokom Novogodišnjih praznika (od 20. decembra do 3. januara jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << nedeljno), sa mogućnošću da bude otvorena i u drugim prazničnim periodima.

Vueling je četvrta po veličini niskotarifna aviokompanija u Evropi i članica je međunarodne grupe IAG.

Preko aerodroma u Barseloni - El Prat, Vueling nudi 133 destinacije u Evropi, na severu Afrike i na Srednjem Istoku.

Ovom linijom je putnicima omogućeno da se, preko Barselone, povežu sa drugim destinacijama u Španiji (Palma de Majorka, Ibica, Las Palmas, Tenerife, Sevilja) ili Evropi (London, Pariz, Brisel, Amsterdam).

Karte za novu liniju su već u prodaji i mogu se nabaviti preko različitih kanala prodaje - sajta www.vueling.com, turističkih agencija i tur operatera, aplikacija za ajFon i Android telefone, kao i na portalu m.vueling.com.

Za svaki let kompanija nudi tri razlicite tarife - Bejzik, Optima i Ekselens, pri čemu Bejzik putnicima omogućava najekonomičnije cene i sakupljanje poena, a tarifa Optima uključuje i čekiranje prtljaga i izbor sedišta.

Tarifa Ekselens, pored prethodno navedenih usluga pruža mogućnost promene karte, otkazivanja i punog povraćaja novca, prioritetno čekiranje i ukrcavanje, posluženje u avionu i mogućnost boravka u VIP salama na aerodromima.

Ova tarifa posebno je pogodna za poslovna putovanja, navodi se u saopštenju. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Letovi Beograd-Barselona od 20. juna

Izvor: Mondo, 12.Jun.2014

Španska aviokompanija "Vueling" od 20. juna počinje da leti za Srbiju, otvaranjem nove linije koja će povezivati..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.