Njemačka ne potpisuje deklaraciju o vozilima bez emisija

Izvor: Capital.ba, 10.Nov.2021, 13:50

Njemačka ne potpisuje deklaraciju o vozilima bez emisija

BERLIN – Njemačka je saopštila da za sada neće potpisivati deklaraciju sa samita o klimi KOP26 (COP26) o proizvodnji automobila i kombija bez emisija gasova do 2035. godine, saopšteno je iz Vlade. FOTO:Pixabay Portparol Ministarstva za životnu sredinu rekao je da u Vladi još nije postignut dogovor o gorivima iz obnovljivih izvora. Vlada Njemačke je saglasna da do 2035. godine treba da se pređe na proizvodnju samo vozila sa nultom emisijom, ali se ne slaže da gorivo iz obnovljivih izvora >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << za motore sa unutrašnjim sagorijevanjem može biti dio rješenja. Ministarstvo za životnu sredinu smatra da goriva iz obnovljivih izvora energije nisu održiva opcija za putničke automobile u smislu dostupnosti i efikasnosti, dok su druga ministarstva otvorena za tu mogućnost, naveo je portparol. Srna Чланак Njemačka ne potpisuje deklaraciju o vozilima bez emisija се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berlin ne potpisuje deklaraciju o vozilima bez emisija

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Nov.2021

Njemačka je saopštila da za sada neće potpisivati deklaraciju sa samita o klimi KOP26 (COP26) o proizvodnji automobila i kombija bez emisija gasova do 2035. godine, saopšteno je iz Vlade.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.