Ništa od niže cijene hljeba u Srpskoj

Izvor: Capital.ba, 26.Feb.2024, 13:09

Ništa od niže cijene hljeba u Srpskoj

BANJALUKA – Predstavnici mlinarsko-pekarskog sektora i ministar trgovine i turizma Srpske Denis Šulić ni danas nisu dogovorili niže cijene hljeba.Da od dogovora još nema ništa potvrdio je i sam ministar.   “Očekivao sam da će u narednih sedam dana koje smo imali između dva sastanka pekarska industrija izaći pred Vladu, odnosno pred Ministarstvo trgovine i turizma sa nekim rješenjem iza kojeg oni mogu stati, a vezano za cijenu osnovnog hljeba”, rekao je Šulić. Istakao je da cijena >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << tog hljeba varira širom Srpske, a prijedlog ministarstva je 1,90 KM. Prema njegovim riječima u narednim danima će ministarstvo predložiti način rješavanja ovog problema. Podsjećamo, zbog iste teme za stolom su se i prije sedam dana našli ministar Šulić i predstavnici mlinsko-pekarskog sektora, međutim ni tada nisu došli do konkretnog rješenja. Takođe, ministar trgovine i turizma tada se sastao i sa predstavnicima Udruženja građana za zaštitu potrošača.Nezavisne Чланак Ništa od niže cijene hljeba u Srpskoj се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Ništa od niže cijene hljeba u Srpskoj, pekari poručili Vladi da otvori pekaru

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2024

BANJALUKA - Predstavnici mlinarsko-pekarskog sektora i ministar trgovine i turizma Srpske Denis Šulić ni danas nisu dogovorili niže cijene hljeba.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.