Niskotarifna kompanija vraća letove iz BiH: Od februara za nemački grad tokom cele godine

Izvor: B92, 16.Dec.2019, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niskotarifna kompanija vraća letove iz BiH: Od februara za nemački grad tokom cele godine

Tuzla -- Niskotarifni avio-prevoznik Viz er ponovo pokreće letove sa Međunarodnog aerodroma Tuzla za Karlsrue/Baden Baden tokom cele godine, od 3. februara 2020. godine.

Letovi će se, kako izveštava blog flyingbosnian, obavljati ponedeljkom i petkom. Sa početkom letnjeg reda vožnje u aprilu, letovi će biti utorkom i subotom.

Zbog nerentabilnosti, Viz er je tokom zimskog reda letenja ukinuo letove za Beč, Stokholm, Vekše i Baden Baden. Ipak, novom odlukom, letovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Karlsrue/Baden Baden neće biti više sezonskog karaktera, prenosi SEEbiz

.

Međunarodni aerodrom Tuzla zabeležio je zaključno sa novembrom 551.466 putnika u ovoj godini. To je povećanje za 1,16 odsto ili za 6.348 putnika u odnosu na isti period prošle godine. Naročito frekventan bio je novembar kada je registrovano 35.484 putnika, što je povećanje za 15,34 odsto ili 4.721 putnika više u odnosu na isti mesec prošle godine.

Aerodrom očekuje da će ovu godinu završiti sa oko 595.000 putnika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.