Niš: Mladići uhapšeni zbog sumnje za silovanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Mladići uhapšeni zbog sumnje za silovanje

Niška policija je zbog sumnje da su 8. jula silovali devojčicu (15) uhapsila tri mladića koji su danas sprovedeni Viđem javnom tužiocu na saslušanje.

Oni su uhapšeni nakon što je sa Klinike za ginekologiju niškog Kliničkog centra stigla prijava o obljubi maloletnice, rečeno je Beti u Policijskoj upravi u Nišu.

"Protiv trojice muškaraca iz Niša podignuta je krivična prijava za krivično delo obljube nad nemoćnim licem i oni su danas, nakon isteka pritvora >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od 48 sati sprovedeni Višem javnom tužiocu na saslušanje", istakli su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama devojčica i osumnjičeni, starosti 20, 24 i 27 godina su se poznavali, ali su je oni, oko sati i po iza ponoći na silu ugurali u auto, naterali da popije neki alkohol i silovali a potom izbacili iz auta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Tri maldića uhapšena zbog sumnje da su silovali devojčicu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jul.2016

Niška policija je zbog sumnje da su 8. jula silovali devojčicu (15) uhapsila tri mladića koji su danas sprovedeni Viđem javnom tužiocu na saslušanje...Oni su uhapšeni nakon što je sa Klinike za ginekologiju niškog Kliničkog centra stigla prijava o obljubi maloletnice, rečeno je  Beti u Policijskoj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Trojici osumnjičenih za silovanje maloletnice u Nišu - određen pritvor

Izvor: RadioCity.rs, 11.Jul.2016

U policiji saznajemo da im je u petak stigla najpre prijava od Kliničkog centra da postoji sumnja da je maloletna devojčica silovana, pa je policija odmah preduzela sve neophodne mere, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, i već u subotu uhapsila tri muškarca koji su osumnječeni za delo obljuba...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.