Izvor: Danas, 13.Jul.2023, 17:24

Nina Žigon: Na Medicinskom fakultetu se ne libe da falsifikuju dokumenta ukoliko je novac u igri

Na Medicinskom fakultetu je korupcija toliko prisutna da se rukovodstvo više ne libi da falsifikuje dokumenta ukoliko je novac u igri, rekla je danas profesor farmakologije i toksikologije na beogradskom Medicinskom fakultetu Nina Žigon, na konferenciji za novinare Slobodnog sindikata obrazovanja Srbije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dekan Medicinskog fakulteta: Neistinite informacije profesorke Nine Žigon

Izvor: Danas, 14.Jul.2023, 13:54

Povodom teksta agencije Fonet sa konferencije za štampu Slobodnog sindikata obrazovanja Srbije, koji smo objavili na našem portalu 13. jula pod naslovom “Nina Žigon: Na Medicinskom fakultetu se ne libe da falsifikuju dokumenta ukoliko je novac u igri”, dobili smo od profesora dr Lazara Davidovića,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.