Niče još jedan veliki tržni centar: Neke radnje prvi put u Srbiji FOTO

Izvor: B92, 07.Okt.2020, 19:09

Niče još jedan veliki tržni centar: Neke radnje prvi put u Srbiji FOTO

Gornji Milanovac -- U Gornjem Milanovcu gradi se novi tržni centar, a u njemu će oko 200 stanovnika tog grada dobiti radna mesta.

Gradilište budućeg tržnog centra obišao je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

Prilikom obilaska, Kovačević je istakao da je zadovoljan zbog otvaranja tog objekta u gradu, prvenstveno jer će oko 200 sugrađana upravo ovde obezbediti sebi radno mesto ali i zato što će Milanovčani na raspolaganju imati 23 prodajna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objekta, od kojih su neki prvi put u Srbiji.

Kovačević kaže da je neverovatna transformacija u ovom delu grada za samo 6 meseci, od kada je položen kamen temeljac za izgradnju novog Šoping parka.

Do sada sve teče odličnom dinamikom i prema dogovoru.

"Prezadovoljan sam što objekat ovako izgleda ali i što će Milanovac napokon dobiti Tržni centar velikog kapaciteta, a posebno jer određene radnje koje će ovde poslovati, nemaju svoje prodajne objekte u široj okolini. Baš zbog toga očekujemo i veliki broj kupaca iz celog Moravičkog okruga", rekao je Kovačević.

Značajno je i što je, kako je naveo, regulisana saobraćajnica, odnosno urađen prvi deo Ulice Miše Lazića i dodao- "Čim grubi radovi oko objekta budu gotovi, uradićemo i drugi deo ulice, kako je i dogovoreno".

"Osim toga što će brojni svetski brendovi stići u Gornji Milanovac, što je u ovaj prostor uloženo oko 8 miliona evra, veoma je bitna i činjenica da će oko 200 naših sugrađana dobiti posao upravo ovde u Šop parku", istakao je Kovačević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.