Nevreme u Pančevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2018, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme u Pančevu

Nevreme praćeno snažnim vetrom i jakim pljuskom koje je zahvatilo danas nešto pre podneva Pančevo prouzrokovalo je probleme u različitim delovima grada. Kišna kanalizciija nije mogla da primi obilne padavine, a mnogi odvodi bili su zapušeni granjem i lišćem koje je vetar pokidao, rečeno je u Štabu za vanredne situacije Pančeva.

Zbog toga je u različitim delovima grada bilo dosta vode na ulicama, a ona je prodrla i u mnoge podrume i suterene.

Ekipe vatrogasne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << brigade i JKP-a Vodovod i kanalizacija su imale šezdesetak intervencija radi ispumpavanja vode iz ugroženih objekata među kojima su bili bolnica i Policijska uprava, rekao je član Štaba Miodrag Milošević.

Dodao je da su komunalne službe bezo očistile sve slivnike, tako da je već posle 13 časova situacija stabilizovana, jer je kanalizacija primila sve viškove vode.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.