Neuspeo pokušaj prodaje Luke Novi Sad

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neuspeo pokušaj prodaje Luke Novi Sad

Ministarstvo privrede saopštilo je da je propao pokušaj prodaje Luke Novi Sad, jer se niko nije javio na poziv za kupovinu 99,37 odsto ukupno registrovanog kapitala tog akcionarskog društva za pretovar i skladištenje

Kako se navodi na sajtu Ministarstva privrede, na sednici Komisije za sprovođenje postupka javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem radi prodaje kapitala Luke Novi Sad 23. novembra jednoglasno je konstatovano da do isteka propisanog roka nije dostavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nijedna prijava.

Početna cena za Luku Novi Sad na javnom nadmetanju bila je 15,97 miliona evra, a rok za dostavljanje ponuda dva puta je produžavan.

Poziv za prodaju Luke Novi Sad, koja je jedina luka u Srbiji u većinskom vlasništvu države, objavljen je 7. septembra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.