Nesposobni da reše pristupne saobraćajnice i granični prelaz

Izvor: B92, 31.Avg.2018, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nesposobni da reše pristupne saobraćajnice i granični prelaz"

Loznica -- Most "Bratoljub" još nije u funkciji iz političkih razloga, izjavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Mihajlovićeva je ocenila da Federacija Bosne i Hercegovine nije u stanju da reši pitanje pristupnih saobraćajnica i graničnih prelaza kako bi most bio pušten u saobraćaj.

Ona je rekla da Srbija i Republika Srpska nisu odgovorne za to što nije u funkciji most "Bratoljub", koji povezuje Ljuboviju i Bratunac, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a koji je, ukazuje Mihajlovićeva, završen u roku, pre godinu dana.

"Čini mi se da to ima veze sa politikom koja ne bi smela da se upliće kada je reč o građanima. Kakve veze ima ko pripada kojoj nacionalnosti, važno je da se povezujemo", rekla je ministarka novinarima u Loznici, gde je prisustvovala svečanom puštanju u saobraćaj rekonstruisane pruge Šabac-Loznica-Ruma.

Mihajlovićeva je dodala i da će Srbija učiniti sve da prohodnost saobraćaja na graničnim prelazima između Srbije i Republike Srpske bude veća.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.