Neprofitni stanovi gotovi 2012.

Izvor: B92, 24.Jul.2010, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neprofitni stanovi gotovi 2012.

Beograd -- Izgradnja hiljadu neprofitnih stanova, koja se finansira iz budžeta grada Beograda, biće završena u prvoj polovini 2012.

Direktor Agencije za investicije Marko Blagojević je podsetio da je na osnovu odluke Skupštine grada najpre izgradjeno i useljeno hiljadu stanova, a potom je raspisan konkurs za još toliko stambenih jedinica.

"Do sada je završeno i useljeno 98 stanova na uglu Vojvodjanske i ulice Jurija Gagarina. Do kraja ove godine još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 92 stambene jedinice biće završene, deo stanova gradiće se i tokom čitave sledeće godine, a završetak projekta planiran je za prvu polovinu 2012", kazao je Blagojević za Beoinfo.

On je napomenuo da je rang lista vlasnika stanova već poznata na osnovu konkursa raspisanog pre nekoliko godina i da su lokacije stanova u Vojvodjanskoj ulici (blokovi 61 i 63) i u naselju Dr Ivan Ribar.

Od ukupnog broja stanova, najviše je jednoiposobnih (428), zatim dvosobnih (212), jednosobnih (187), pa slede dvoiposobni i veći.

Rok otplate stanova je 20 godina, godišnja kamata je 0,5 odsto, uz učešće od 20 odsto cene stana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.