Neobičan susret poljoprivrednika i ministra: Siniša Mali²

Izvor: B92, 03.Jun.2020, 18:31

Neobičan susret poljoprivrednika i ministra: Siniša Mali²

Beograd -- Ministra finansija Sinišu Malog retko ime i prezime čini prepoznatljivim od početka života.

Ako ste, na primer, ministar i zovete se Siniša Mali, mala je verovatnoća da imate svog imenjaka. Ipak, nije i nemoguće.

Filip Čukanović je u vestima Prve televizije upoznao Sinišu Malog sa Sinišom Malim. Jedan je poljoprivrednik iz okoline Sombora, a drugi ministar finansija u Vladi Srbije.

Siniša Mali iz Sombora požalio se da se prijavio da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobije novac od države, ali kaže da ga još nije dobio, iako je prvi od 300.000 prijavljenih.

Ovo je samo jedna od muka Siniše Malog. Zato što on nije Siniša Mali koga svi znate. Ovaj momak je poljoprivrednik iz okoline Sombora.

"Kad je Siniša postao gradonačelnik, mene su počeli tako da zovu, pa sam sad ministar ali nekom je ostalo gradonačelniče", žali se Siniša.

Tako su se ova dva imenjaka upoznala, kao u Kviskoteci, osoba A - Siniša Mali, osoba B - Siniša Mali.

Siniša iz Sombora se našalio kako bi mogli i da se zamene.

Kako je rekao Siniša, prednosti ovog jedinstvenog imena i prezimena su da ga ljudi lakše zapamte, a mane su "ljubomorni ljudi".

Opširnije u video-prilogu:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siniša Mali licem u lice sa Sinišom Malim VIDEO

Izvor: B92, 03.Jun.2020

Retko ime i prezime čini vas prepoznatljivijim od početka vašeg života čime god da se bavite.

Nastavak na B92...

Siniša Mali MEĐU PRVIMA SE PRIJAVIO ZA 100 EVRA, ali ih još nije dobio, iako je imenjak ministra finansija, koga je i LIČNO UPOZNAO

Izvor: Blic, 03.Jun.2020

Ako ste, na primer, ministar i zovete se Siniša Mali, mala je verovatnoća da imate svog imenjaka. Ipak, nije i nemoguće.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.