Nemački lanac dolazi u komšiluk: Planira da zaposli 2.000 ljudi

Izvor: B92, 07.Feb.2023, 18:09

Nemački lanac dolazi u komšiluk: Planira da zaposli 2.000 ljudi

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac sastao se danas u Sarajevu s izvršnim direktorom kompanije Lidl Deanom Sunekom.

Razgovarali su o izgradnjI trgovačkih centara ovog lanca u BiH.

U razgovoru je naglašeno da bi kompanija ''Lidl'' u budućnosti mogla da otvori 2.000 novih radnih mesta u BiH, kao i da planiraju da u narednih nekoliko godina objekti ovog trgovinskog lanca budu sagrađeni u gradovima i opštinama koje imaju više od 30.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stanovnika, prenosi Klix.ba.

"Raduje me opredeljenje i spremnost Lidla da u budućnosti posluju u oba entiteta", izjavio je Košarac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Košarac: Republika Srpska mora biti i biće vidljiva na putu ka EU

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2023, 10:30

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac izjavio je Srni da Republika Srpska dosljedno sprovodi Dejtonski sporazum, da podržava kandidatski status BiH za pristupanje EU, ali da njene institucije moraju biti i biće vidljive na tom evropskom putu, bez ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.