Izvor: Beta, 18.Jul.2011, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema zastoja u proizvodnji registarskih tablica

BEOGRAD, 18. jula 2011. (Beta) - Nema zastoja u proizvodnji registarskih tablica izjavio je u ponedeljak generalni direktor Zavoda za izradu novčanica Milovan Ignjatović.

Kako je rekao, povodom pisanja pojedinih medija da u Srbiji nema registarskih tablica za vozila, svi tipovi tablica se u Zavodu proizvode sedam dana u nedelji u tri smene, a zalihe repromaterijala su dovoljne za višenedeljnu proizvodnju.

Kako je naveo, nedeljno - uključujući i vikend, u Zavodu se prosečno proizvodi izmedju 50.000 i 55.000 pari registarskih tablica Tipa 1 (za automobile, autobuse i kamione), a MUP vlasnicima vozila na teritoriji cele Srbije nedeljno izda prosečno oko 45.000 pari tablica.

"Od početka godine do 15. jula 2011. godine, Zavod je MUP-u isporučio 1.243.236 pari tablica Tipa 1, MUP je izdao gradjanima 946.776 pari, a na zalihama se nalazi 58.310 pari", kazao je Ignjatović.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ima dovoljno registarskih tablica!

Izvor: S media, 18.Jul.2011

Nema zastoja u proizvodnji registarskih tablica, tvrdi generalni direktor Zavoda za izradu novčanica Milovan Ignjatović. Zalihe repromaterijala dovoljne za višenedeljnu proizvodnju. ..Generalni direktor Zavoda za izradu novčanica Milovan Ignjatović izjavio je da nema zastoja u prizvodnji registarskih...

Nastavak na S media...

Za motocikle ima dovoljno tablica

Izvor: Blic, 19.Jul.2011, 01:10

BEOGRAD - Zbog kašnjenja repromaterijala i neravnomerne raspodele registarskih tablica, građani Srbije koji su želeli da registruju svoje dvotočkaše morali su donedavno da čekaju i po nekoliko meseci. Ali od pre nekoliko dana, prema saopštenju iz Zavoda za izradu novčanica i kovanog novca, ovaj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.