Nema više BESPLATNE vožnje: Počinje naplata putarine kroz Niš, Prokuplje i Pirot na kraku Koridora 10

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema više BESPLATNE vožnje: Počinje naplata putarine kroz Niš, Prokuplje i Pirot na kraku Koridora 10

Čeone naplatne stanice Niš i Doljevac, sa druge strane, prestaće u 19 sati sa radom.

Naplatne stanice na južnom i istočnom kraku Koridora 10 počinju da rade danas od 18 sati, saopštili su "Putevi Srbije".

To znači da će početi naplata putarine na naplanim stanicama Niš-jug i Prokuplje na južnom kraku Koridora 10, kao i naplatu na stanicama Niš-sever, Niš-istok i Niš-Malča, Bela Palanka, Pirot >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - zapad i Pirot-istok na istočnom kraku Koridora.

- Čeone naplatne stanice Niš i Doljevac će u 19 sati prestati sa radom, a saobraćaj u zoni ovih naplatnih stanica će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom - navode "Putevi Srbije".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Počinju da rade naplatne rampe, Nišlije da spreme “besplatne” kartice

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jan.2020

Dugo najavljivane naplatne rampe oko Niša radiće od večeras u 19 sati, a mnogi kažu da će to sigurno uticati i na saobraćaj u samom gradu. Nišlije koje žele da i dalje koriste auto-put kao alternativnu saobraćajnicu moraće da nabave kartice koje izdaju Putevi Srbije, iako je to u Evropi rešeno...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.