Nećemo dovoditi vozače cisterni iz inostranstva

Izvor: B92, 03.Okt.2021, 13:12

"Nećemo dovoditi vozače cisterni iz inostranstva"

London -- Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da su sve poteškoće sa distribucijom auto-goriva posledica potražnje.

Džonson je isključio mogućnost da će Velika Britanija dovesti vozače cisterni iz inostranstva.

Na početku konferencije vladajuće Konzervativne partije, na britanskog premijera je ponovo izvršen pritisak zbog krize u snabdevanju gorivom, gasom i prehrambenim proizvodima u susret božićnim praznicima.

"Na putu napretka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << našoj zemlji nije potrebna nekontrolisana imigracija i dovođenje radne snage iz inostranstva u ogromnom broju", rekao je Džonson za BBC, prenosi Rojters.

On je decidno rekao da se neće vratiti na "stari, propali model niskih plata, niskih kvalifikacija i nekontrolisane imigracije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.