Ne može da parkira Smart?! (VIDEO)

Izvor: S media, 03.Apr.2012, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može da parkira Smart?! (VIDEO)

Već smo imali priliku da vidimo Smarta u sumanutoj akciji parkiranja. Uverili smo se nasuprot rezultatima istraživanja koji tvrde da su žene bolji vozači da su kao vozači ponajviše na lošem glasu zbog ovakvih situacija.

Da li je ovoga puta za volanom Smarta ženska osoba? Da jeste. Možda je za nju pravo vreme da zaboravi na činjenicu da poseduje vozačku dozvolu:

(M.M.)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Kako uparkirati Smart?

Izvor: B92, 03.Apr.2012

Svi smo kao deo vozačkog ispita imali vežbu parkiranja automobila unazad. Iako smo na kraju položili i dobili vozačku dozvolu, izgleda da nismo baš svi naučili kako se to radi...Jedan od razloga zašto ljudi kupuju Smart jeste brže pronalaženje parking mesta i lakše parkiranje u gradu...Smart...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.