Izvor: N1 televizija, 25.Jan.2022, 17:44

Naučno-tehnološki park Beograd otvorio prijave za lokalno AIM Startup takmičenje

Najbolje startap kompanije iz Srbije moći će da predstave svoje inovativne proizvode i usluge na globalnom investicionom skupu i startap takmičenju AIM (Annual Investment Meeting) 2022, koji će od 29. do 31. marta ove godine, u okviru svetske izložbe "Expo 2020 Dubaiju", okupiti vodeće svetske predstavnike kapitala, investitore i preduzetnike, objavio je danas Naučno-tehnološki park Beograd.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Izbor najboljeg startapa za takmičenje u Dubaiju

Izvor: Danas, 25.Jan.2022

Najbolji startapi iz Srbije dobiće priliku da se predstave na globalnom investicionom skupu i startap takmičenju AIM 2022, koji će se od 29. do 31. marta 2022. godine održati u Dubaiju u okviru svetske izložbe Expo 2020.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.