Nataša Jeremić: Plašim se šta će dalje biti; naravno da je Vučić sve znao

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Mar.2017, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Jeremić: Plašim se šta će dalje biti; naravno da je Vučić sve znao

BEOGRAD - Supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića Nataša izjavila je na vanrednoj konferenciji za medije da se plaši šta će se dalje dešavati.

"Ne mislim da će na ovome stati, plašim se da će mi neko podmetnuti drogu. Ne znam šta je sledeće, iskreno se plašim", izjavila je ona Nataša Jeremić na vanrednoj konferenciji za medije.

Ona je izjavila da će o tome dalje pričati na sudu, a na pitanje da li će tužiti Srpsku naprednu stranku, njenog lidera >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Aleksandra Vučića ili Milenka Jovanova rekla je:

"Ako se budem odlučila tužim nekoga biće to Vučić".

Takođe, istakla je i da ne prihvata izvinjenje.

"Ajde sada da budemo iskreni, da li imamo sumnje da Aleksandar Vučić ne kontroliše svaku reč koja dolazi iz stranke. Kontroliše svaku reč iz 90 odsto medija, a kamoli reči koje dolaze iz njegove stranke", navela je Jeremićeva.

Jeremićeva se potom zahvalila svima koji su došli, pre svega kolegama sa RTS "na hrabrosti, podršci i prijateljstvu".

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov u ponedeljak je izjavio da "najveća kriminalna banda u Srbiji u okruženju Vuka Jeremića".

"Braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić", piše u saopštenju Jovanova.

Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić u međuvremenu je uputio izvinjenje.

Foto: N1

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.