Nastavljene aktivnosti na uspostavljanju tijela za nadzor javnih preduzeća

Izvor: Capital.ba, 18.Maj.2022, 13:04

Nastavljene aktivnosti na uspostavljanju tijela za nadzor javnih preduzeća

BANJALUKA – Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i delegacija Svjetske banke razmatrali su na današnjem sastanku u Banjaluci aktivnosti na planiranom uspostavljanju jedinice za nadzor nad javnim preduzećima u okviru projekta koji zajednički razvijaju Vlada, Svjetska banka i Švedska agencija za razvoj. FOTO: Vlada RS Na sastanku je razmotren niz aktivnosti na realizaciji ovog projekta kao i buduća podrška Svjetske banke, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću. Višković >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << je zahvalio predstavnicima Svjetske banke i Švedske agencija za razvoj na pomoći pri realizaciji ovog projekta. Predstavnici Svjetske banke izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom realizacijom ovog projekta, kao i saradnjom sa Vladom Republike Srpske na mnogim drugim zajedničkim aktivnostima.   Srna Чланак Nastavljene aktivnosti na uspostavljanju tijela za nadzor javnih preduzeća се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Sastanak u IRB-u sa timom Svjetske banke povodom realizacije projekta

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2022

BANJALUKA - Investiciono-razvojna banka Republike Srpske održala je sastanak sa timom Svjetske banke koji radi na projektu "Jačanje nadzora nad javnim preduzećima u Republici Srpskoj".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.