Paori u devet sa Vučićem

Izvor: B92, 02.Sep.2013, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paori u devet sa Vučićem

Beograd -- U devet sati paore, nezadovoljne otkupnom cenom žitarica, primiće prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić.

Poljoprivrednici su sinoć na sastanku kriznog štaba, odredili predstavnike, koji će ih zastupati na današnjem sastanku. Kako je za B92 rekao predsednik Inicijativnog odbora, Zoran Sefkerinac, zahtevi paora ostaju isti.

Oni traže od vlade da posreduje u pregovorima sa otkupljivačima i pomogne da se cena suncokreta poveća sa sadašnjih 20 na 45 dinara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po kilogramiu, jer kako, navode, tako niska cena stvara im gubitke, a ne zaradu.

Paori su rešili da nastave proteste u dosadašnjem obimu, a o eventualnoj radikalizaciji odlučiće posle razgovora sa Vučićem. Prethodnih šest dana poljoprivrednici su blokirali puteve u Vojvodini i dve uljare.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paori u devet sa Vučićem

Izvor: B92, 02.Sep.2013

Beograd -- U devet sati paore, nezadovoljne otkupnom cenom žitarica, primiće prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić...Poljoprivrednici su sinoć na sastanku kriznog štaba, odredili predstavnike, koji će ih zastupati na današnjem sastanku. Kako je za B92 rekao predsednik Inicijativnog odbora,...

Nastavak na B92...

Vučić primio ratare

Izvor: B92, 02.Sep.2013

Beograd -- Delegaciju ratara nezadovoljnih otkupnom cenom suncokreta jutros je primio prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić...To je potvrdio Tanjugu predsednik udruženja "Pančevački ratari" Jovan Negovan...On, medjutim, nije mogao da kaže nešto više o rezultatima tog sastanka, jer mu lično...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.