Izvor: B92, 31.Mar.2009, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak saradnje sa "Ivekom"

Beograd -- "Zastava kamioni" postigli su dogovor sa Ivekom o nastavku poslovne saradnje kroz isporuku delova.

Postignut dogovor vredeće oko million i po evra, izjavio je za B92 predsednik sindikata te fabrike Goran Miletić. Ugovorena je isporuka motora euro 3 i euro 4 za oko 100 kamiona, kao i isporuka komponenti.

Iz Ivekove fabrike u Kini Zastavi će biti isporučivani delovi za karoseriju i ostale komponente za sklapanje vozila sa oznakom Rival.

Rok za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspostavljanje poslovnih odnosa Zastava kamiona i Iveka istekao je 29. marta, a kako B92 saznaje, na sastanku u Torinu potpisan je aneks Memoranduma kojim se produžava rok priprema za Ivekovo preuzimanje kragujevačke fabrike kamiona.

Opširnije možete čitati u našoj rubrici Biz.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.