Napredak Srbije u usklađivanju sa međunarodnim pravilima za sprečavanje pranja novca

Izvor: Danas, 18.Mar.2024, 12:49

Napredak Srbije u usklađivanju sa međunarodnim pravilima za sprečavanje pranja novca

Srbija je preduzela pozitivne korake ka unapređenju svog sistema za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma, posebno usklađenost sa preporukom Radne grupe za finansijsku akciju (FATF) o novim tehnologijama, saopštilo je danas telo Saveta Evrope za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma Manival (Moneyval).

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manival: Srbija unapredila mere protiv pranja novca u vezi sa virtuelnom imovinom

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Mar.2024

Srbija je unapredila režim za borbu protiv pranja novca i finansiranja terorizma, posebno kada je reč o usklađenosti sa preporukom o novim tehnologijama Radne grupe za finansijsku akciju, zaključilo je telo Saveta Evrope za borbu protiv pranja novca Manival (MONEYVAL) u danas objavljenom izveštaju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Srbija među vodećim zemljama po usklađenosti s preporukama u oblasti sprečavanja pranja novca

Izvor: Danas, 19.Mar.2024, 12:31

Komitet eksperata Saveta Evrope za procenu mera za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma (Manival) objavio je Peti izveštaj o praćenju napretka Republike Srbije, na osnovu koga je Republika Srbija ocenjena kao u najvećoj meri usklađena i s preporukom broj 15 FATF-a (eng. Financial Action...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.