Najveći hitovi sajma telefona u Barseloni

Izvor: S media, 19.Feb.2010, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći hitovi sajma telefona u Barseloni

Već prvog dana održavanja sajma mobilnih telefona u Barseloni bilo je jasno da najveći hit sajma neće biti telefon, već operativni sistem Windows 7, namenjen ovim mobilnim uređajima.

Odmah nakon predstavljanja ovog sistema čak i najnoviji uređaji koji podržavaju starije sisteme pali su u zaborav.

Od telefona najveći hit je „samsung wave”, koji koristi operativni sistem Bad, koji još uvek baguje, ali u kompaniji kažu da će do pojavljivanja na tržištu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sve biti u redu.

Interesovanje vlada i za modelom „X10” kompanije Soni Erikson, ali i novim smanjenim verzijama tog aparata „X10 mini” i „X10 mini pro”. Model „X10” izgleda preveliko, no njegov ekran pruža veoma ugodno iskustvo. U Srbiji su sve popularniji HTC telefoni, među kojima se na sajmu ističe „HTC desire”, koji veoma podseća na Guglov „nexus one”, ali koristi HTC sistem Sens.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.