Najružnije imanje u SAD vredi 58 miliona dolara (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 16.Sep.2012, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Najružnije imanje u SAD" vredi 58 miliona dolara (FOTO, VIDEO)

Imanje "Castello della Costa d'Oro" u Kaliforniji se smatra najružnijim u Americi. Iako mu je cena na tržištu vrtoglavih 58 miliona dolara, mnogi stručnjaci se pitaju treba li, ustvari, platiti posetiocima za dan proveden među "zaista čudnim interiorima" kojim obiluje ovo zdanje.

Rezidenciona kuća sa 11 spavaćih soba i 12 kupatila je primer "ružnoće", gde se svaka soba "takmiči da odudara jedna od druge". Imanje je napravljeno oponašajući skoro sve italijanske stilove.

Najbolji deo imanja "Castello della Costa d'Oro" je zemlja na kojoj je sagrađen, a ona sadrži "nedirnutu obalu sa borovom šumom".

(Dnevni avaz)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

"Najružnije imanje" vredi 58 mil. dolara (VIDEO)

Izvor: Kamatica.com, 17.Sep.2012, 12:30

Imanje Castello della Costa d'Oro iz Kalifornije se smatra najružnijim u Americi, ali mu je cena na tržištu vrtoglavih 58 miliona dolara..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.